Recreant toernooien

Toernooien

Maak kennis met andere recreatieve badmintonspelers. Winnen is plezant, deelnemen belangrijker. Wij voorzien voor iedereen winnaars en verliezers evenveel wedstrijden én een prijs aan het einde van de wedstrijden.


Vanaf 12u30 kan je je omkleden en opwarmen. Om 12u45 dienen alle ploegjes wedstrijd klaar aanwezig te zijn voor de briefing. Vanaf 13u gaan we van start met de wedstrijden voor dames en heren en gemengd dubbel.

Er is gelegenheid om te genieten van een natje en een droogje (fruit, taart, verse soep, pistolets). Ook de supporters zijn heel welkom!

Iedere speler vanaf 16 jaar die badminton op een recreatieve manier beoefent of competitiespeler zonder klassement (Badminton Vlaanderen D) is welkom.
Ieder teamlid schrijft zich in. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail.

Wij vragen 2€ per deelnemer per discipline, te betalen bij aankomst.

Wil je graag deelnemen, maar heb je geen partner(s)? Geen probleem! Schrijf je in en wij zoeken een partner voor jou!


!!! Opgelet !!!!

Indien je niet tot een club, die aangesloten is bij de sportfederatie Badminton Vlaanderen, behoort, vul dan in het commentaar vak je adres en geboortedatum in ten behoeve van de verzekering.
Het bestuur wenst iedereen een plezierig en sportief toernooi toe!

Inschrijven kan HIER.

We nemen als club ook deel aan recreantentoernooien van badmintonclubs uit de druivenstreek (Hoeilaart, Overijse, Huldenberg). Ook hier gaan we voor leuke matchen.

Data

 

Club

Plaats

Datum

Pluimke Klop Huldenberg

De Kronkel, Huldenberg

 

Nero’s Hoeilaart

Hoeilaart

 

De Treffers Overijse

Overijse